E-Library

Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë marrëveshje me European Law & Governance School të Athinës

Universiteti Mesdhetar zgjeron gamën e partnerëve ndërkombëtarë falë një marrëveshje bashkëpunimi të arritur me European Public Law Organization dhe më konkretisht me European Law & Governance […]

Organizohet Konferenca shkencore, “Përfshirja e të rinjve në një dialog konstruktiv: E kaluara komuniste në Ballkanin Perëndimor bashkëkohor”

Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Qendra për Studime Krahasuese dhe Ndërkombëtare në bashkëpunim me Qendrën Shkencë dhe Inovacion për Zhvillim organizuan sot një Konfererencë shkencore në kuadër […]

UET, pjesë e nismës “Sfido urrejtjen”/ Si të luftojmë diskriminimin në median dhe shoqërinë shqiptare

Departamenti i Komunikimit në UET, në bashkëpunim me Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe Autoritetin e Mediave Audiovizive, organizoi një forum mbi menaxhimin e gjuhës së […]

Ekspertët dhe Pedagogët e UET kontribojnë me artikujt e tyre në Jus&Justicia 15 për rindërtimin e reformës së pushtetit lokal

Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Universitetin Europian të Tiranës organizoi promovimin e Revistës Shkencore Jus & Justicia 15. Tematika e këtij numri […]

Shoqata Shqiptare e Bankave dhe Credins Bank sjellin Javën e Parasë në UET, Klientët më të prirur drejt shërbimeve online

U zhvillua sot në UET një leksion i hapur nga Znj. Adja Angjeli, Zv. Drejtore Biznesi në Credins Bank me temë: “Rinia dhe Bankingu Digjital”. Ky […]

Bashkia e Tiranës prezanton në UET katër projektet e reja për mundësi të shumta punësimi

Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit në UET në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës zhvilloi një takim të hapur lidhur me rrugët e mundshme të integrimit […]

Tregu i Punës shkon në UET/ 100 biznese paraqesin ofertën para studentëve

Përballja me tregun e punës, për dikë që sapo ka dalë nga auditorët e universitetit nuk është qëllon të jetë gjithmonë intimiduese apo tronditëse. Studentët e […]

Projekti Stand, tryezë e rrumbullakët mbi autonominë universitare

Në ambientet e UAMD-se u mbajt një Tryezë e rrumbullakët mbi Prezantimin e Raportit të Vlerësimit të Skedës së Autonomisë Universitare në Shqipëri. Ky takim erdhi […]

Praktikat e studentëve, Rektorja Sotirofski takim në ILD

Inspektori i Lartë i Drejtësisë z. Artur Metani zhvilloi një takim pune me rektorët e Universiteteve publike, respektivisht me Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, e Universitetit “Aleksandër […]

Engage EU

ENGAGE.EU is an alliance of leading European universities in business, economics, and the social sciences, which aims to provide European citizens the set of skills and […]

Tumo Tirana

The TUMO Center for Educational Technologies began in Armenia, with over 14,000 students now regularly attending centers throughout the country. TUMO has since expanded on a […]

Protik

Protik’s major goal is the promotion of Entrepreneurship and Innovation.Promoting individuals with innovation potential is a crucial and long term investment for the development of the […]
Join USIA