E-Library

Përgjegjësia sociale e institucioneve të Arsimit të Lartë

Ligji i Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë përcakton në kuadër të misionit të arsimit të lartë se institucionet e arsimit të lartë duhet të […]

Nevila Xhindi: Kur akademia ‘mëson’ politikën. Refleksione mbi librin “ Drejt një krize të re” të Prof. Anastas Angjeli dhe Ardian Civici

Kur mora ftesën për promovimin e librit, ndonëse një pasdite e nxehtë vere, u ndodha në sallë ndër të parët. Tek dera takoj zëdhënësen e ministres […]

Standardizimi i kërkimit shkencor dhe inovacionit – dokumenti i ri i BE si një detyrë e radhës për Shqipërinë drejt integrimit

Fillimi zyrtarisht i negociatave me BE është një hap historik që na afron më shumë me aspiratën tonë europiane. Por, ndryshe nga sa mund të mendohet, […]

EU for Innovation

‘EU for Innovation‘ in Albania is funded by the European Union with additional support from the German FederalMinistry for Economic Cooperation and Development(BMZ) as well as the Swedish International DevelopmentCooperation Agency (Swedish Government). In order to achieve the stated objectives, the project is working with three main stakeholdergroups: start-ups and growing start-up companies, innovation support organisations (ISOs) (incubators, accelerators, researchinstitutes and universities), government stakeholders and agencies.   For more visit http://euforinnovation.al/ 

Tirana Inc.

Tirana Inc. is an initiative of Albanian universities, established in the framework of EU for Innovation programme, implemented by GIZ and Preneurz.Amsterdam, and supported by the […]

Business Magazine

This is a media dedicated to entrepreneurship in Albania. Business Magazine Albania  constitutes an online platform which includes a periodical publication of business related articles and […]

What is AlbaniaTech.org about?

Access to information, tools, introduction to key players, and communities are critical to build a main scaffold of the entrepreneurship ecosystem throughout Albania. AlbaniaTech, is a […]

USIA MANUALS

In the framework of WP2 – Design & Development of knowledge transfer and innovation brokerage unit in Albanian HEIs (USIA), under the coordination of the European University […]

University to Society Collaborations in Albania – Publication of Report

Higher education, research, and innovation are areas with immense potential in bringing added value to the economy and society. Collaboration of universities with other stakeholders in […]

Website/workspace manual

For our staff we have created user manuals for publishing important activities and documents. Click the links for the manuals. U-SIA WEBSITE USER MANUAL WEBSITE -WORKSPACE […]

USIA Communication and Dissemination Plan

”USIA Communication and Dissemination Plan is developed as part of the USIA project – University to Society Innomediaries in Albania: Co-Production of knowledge and research that […]

Quality Assurance Plan for USIA project

” The Quality Assurance Plan (QAP, Plan) forms a single point of reference in relation to the USI-A Project’s quality assurance priorities, standards, indicators, procedures and roles. […]
Join USIA