Articles

21/07/2022

Standardizimi i kërkimit shkencor dhe inovacionit – dokumenti i ri i BE si një detyrë e radhës për Shqipërinë drejt integrimit

Fillimi zyrtarisht i negociatave me BE është një hap historik që na afron më shumë me aspiratën tonë europiane. Por, ndryshe nga sa mund të mendohet, […]
Join USIA