E-Library

ENTREPRENEURIAL UNIVERSITY HANDBOOK

What is an entrepreneurial university? Why is this term emerging in the context of transformation of higher education institutions? Why is it important? This handbook should […]

USIA Sustainability Strategy

This strategy is in line with the Erasmus+ programme and projects in higher education. Sustainability strategy for a project in higher education should take into account […]

Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë marrëveshje me European Law & Governance School të Athinës

Universiteti Mesdhetar zgjeron gamën e partnerëve ndërkombëtarë falë një marrëveshje bashkëpunimi të arritur me European Public Law Organization dhe më konkretisht me European Law & Governance […]

Organizohet Konferenca shkencore, “Përfshirja e të rinjve në një dialog konstruktiv: E kaluara komuniste në Ballkanin Perëndimor bashkëkohor”

Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë, Qendra për Studime Krahasuese dhe Ndërkombëtare në bashkëpunim me Qendrën Shkencë dhe Inovacion për Zhvillim organizuan sot një Konfererencë shkencore në kuadër […]

Industria e turizmit dhe sfida për partneritet me akademinë

Departamenti i Menaxhimit dhe Marketingut organizoi një workshop, në kuadër të lançimit të projektit të UET-së, “Projektimi i ofertës turistike bazuar në perspektivën e zhvillimit të […]

UET, pjesë e nismës “Sfido urrejtjen”/ Si të luftojmë diskriminimin në median dhe shoqërinë shqiptare

Departamenti i Komunikimit në UET, në bashkëpunim me Komisionerin për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe Autoritetin e Mediave Audiovizive, organizoi një forum mbi menaxhimin e gjuhës së […]

Ekspertët dhe Pedagogët e UET kontribojnë me artikujt e tyre në Jus&Justicia 15 për rindërtimin e reformës së pushtetit lokal

Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Universitetin Europian të Tiranës organizoi promovimin e Revistës Shkencore Jus & Justicia 15. Tematika e këtij numri […]

Shoqata Shqiptare e Bankave dhe Credins Bank sjellin Javën e Parasë në UET, Klientët më të prirur drejt shërbimeve online

U zhvillua sot në UET një leksion i hapur nga Znj. Adja Angjeli, Zv. Drejtore Biznesi në Credins Bank me temë: “Rinia dhe Bankingu Digjital”. Ky […]

Bashkia e Tiranës prezanton në UET katër projektet e reja për mundësi të shumta punësimi

Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit në UET në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës zhvilloi një takim të hapur lidhur me rrugët e mundshme të integrimit […]

Nga Pabarazia te Populizmi, Politikja e së majtës shqiptare në “sitën” e studiuesit Florian Çullhaj

Në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës u mbajt promovimi i librit “Nga barazia te Populizmi, Politikja e së majtës shqiptare” i pedagogut dhe studiuesit të shkencave politike, Dr. […]

Tregu i Punës shkon në UET/ 100 biznese paraqesin ofertën para studentëve

Përballja me tregun e punës, për dikë që sapo ka dalë nga auditorët e universitetit nuk është qëllon të jetë gjithmonë intimiduese apo tronditëse. Studentët e […]

Projekti Stand, tryezë e rrumbullakët mbi autonominë universitare

Në ambientet e UAMD-se u mbajt një Tryezë e rrumbullakët mbi Prezantimin e Raportit të Vlerësimit të Skedës së Autonomisë Universitare në Shqipëri. Ky takim erdhi […]
Join USIA